Logo

03 Apr, 2020

Toekomstplannen

Afdrukken E-mail

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een blogje! Het is alweer een tijd geleden dat ik hier iets geplaatst heb, behalve dan de voorverkoop en boekdetails.

Om eens te beginnen met de voorverkoop: Er zijn 13 paperbacks en 3 e-books verkocht. Het is wat minder dan ik had gehoopt maar alsnog is het voldoende om te doen wat ik wilde doen. Helemaal tevreden dus!

Zoals de titel van dit bericht al zegt, ik wil het gaan hebben over mijn plannen voor de toekomst.
Meer specifiek, mijn plannen als schrijver.
Ik heb 3 schrijfprojecten in verschillende fases klaar staan, en daarnaast wil ik nog wat speciale dingen doen rondom Orana.

1: Orana deel 2 moet worden afgerond.
Het verhaal is klaar maar heeft nog wat werk nodig voor het ter redactie gaat. Ik heb met de redacteur voor de eerste ronde afgesproken dat ik het uiterlijk half oktober aan hem toestuur zodat hij zijn magie erop los kan laten.
De bedoeling is dat deel 2 exact een jaar na deel 1 uit gaat komen, dus 1 juli 2016.

2: Een boek met de werktitel Kinderen van Isis.
De naam is wat ongelukkig maar had ik al in mijn hoofd voordat de terreurgroep onder dezelfde naam in het nieuws kwam. Ik broed nog op een nieuwe naam.
Het verhaal is meer klassieke science fiction dan Orana met veel avonturen elementen.
Ik ben druk bezig met onderzoek zodat ik de historische feiten goed kan onderbouwen, daarnaast wil ik proberen om de scifi elementen zo goed mogelijk te onderbouwen.

3: Een verhaal waarvoor het plot klaar is maar dat nog geen titel heeft en nog geen enkel detail voor klaar is.
Het heeft elementen van superhelden, science fiction, thriller elementen, eigenlijk een allegaartje waar ik veel zin in heb om aan te beginnen.

 

De zijprojecten die met Orana gelinkt zijn wordt een ander verhaal.
De drie verhalen hierboven zullen in boekvorm gaan verschijnen in de komende jaren, de zijprojecten zullen als online verhaal beschikbaar komen, eventueel te downloaden als ebook en als er veel vraag naar is zal ik overwegen om ze in gedrukte vorm uit te geven.
Een van de verhalen die ik in mijn hoofd heb (en gedeeltelijk al uitgewerkt) speelt zich af voor de tijd van het eerste boek, aan de andere kant van de Noordzee. 
Andere verhalen geef ik nog weinig over weg, dat staat allemaal erg in de kinderschoenen. Ik wil proberen om iedere 6 maanden een kort verhaal te publiceren op de website, hoe dit precies vorm gaat krijgen zal later duidelijk gaan worden.

 

De komende weken staan echter nog geheel in het teken van Orana - Verzetsdaden. Over 2 weken komt het boek uit en de eerste lading van 20 boeken heb ik al besteld. Ik hoop ze deze week nog in huis te hebben, maar ik ben bang dat het volgende week gaat worden. Dan is het alles signeren, in enveloppen doen en de mensen blij maken.

Via de Facebook pagina http://www.facebook.com/oranaserie heb ik een actie gestart waarmee je een gratis exemplaar kunt winnen.
Meedoen is heel simpel, like de pagina (zie ook de Facebook widget hier rechts op de site), like de post en deel deze (openbaar) op Facebook voor een kans om te winnen!

 

Ondertussen probeer ik ook een boekpresentatie van de grond te krijgen, als dit allemaal lukt zal ik daar binnenkort meer over bekend maken.

Houdt vooral de Facebook pagina in de gaten, daar plaats ik meer korte berichten over wat er allemaal speelt.

 

Als je het boek wilt bestellen, moet je helaas even geduld hebben. Vanaf 1 juli is bestellen weer mogelijk en het boek zal dan binnen een paar werkdagen op je mat vallen, of als e-book direct te downloadbaar.
Meer informatie over bestelmogelijkheden komt zo snel mogelijk.

 

Tot snel weer!
Benjamin