Logo

22 May, 2024

Nieuw boek en nieuwe website aanstaande

Afdrukken E-mail

Het ondergeschoven kindje, mijn website.

Ik plan iedere keer om meer aandacht aan de website te besteden, maar het komt er steeds niet van. Waarom? Omdat er teveel te doen is op andere vlakken.
Wie mij volgt op Facebook ziet dat ik daar de afgelopen tijd wat meer actief ben, en dat er weer iets nieuws aan zit te komen.

Kinderen van Osiris

Het gaat er dan echt van komen: Kinderen van Osiris wordt gereed gemaakt voor publicatie.
Helaas is een echte uitgever vinden geen optie in deze tijd, ze houden vast aan bekende namen en nieuwe auteurs worden niet eens overwogen. Enkel de uitgevers die grote bedragen rekenen om überhaupt uitgegeven te worden staan nog open voor debutanten, en dan kan ik het net zo goed weer zelf doen. Qua marketing hoef je ook van die uitgevers niet veel te verwachten, dan heb je er verder ook geen profijt van en is POD net zo handig.

Daar ben ik nu dan ook weer mee bezig. Het plan is om in de eerste helft van 2021 het eerste deel van het verhaal te publiceren, om dat binnen 12 maanden op te volgen met het tweede deel.

Ik heb het verhaal in 2 stukken geknipt. Eventueel zou het in 3 stukken kunnen maar dat laat ik aan de proeflezers over.
Op dit moment wordt het verhaal geredigeerd en gelezen, ik hoop eind dit jaar een idee te hebben over de uiteindelijke publicatie datum.

 

Nieuwe website

Al langer speel ik met het idee om de website een totale makeover te geven. Ik heb wat ideeën in mijn hoofd die ik aankomende vakantie ten uitvoer wil brengen.
Uiteraard zal hier extra aandacht besteed worden aan Kinderen van Osiris, en minder de nadruk liggen op Orana.

 

Andere projecten

In de tussentijd vordert de fantasy serie ook, al gaat het minder snel dan ik in het verleden van mezelf gewend was. Ik ben stukken drukker dan eerder, waardoor het schrijven wat minder aandacht krijgt. Nu ik de afgelopen weken vol bezig geweest ben met Kinderen van Osiris zal het nieuwe project ook wel weer een boost krijgen. Ik heb 2 delen klaar, het derde deel is halverwege, daarna volgen er nog minimaal 2. Ik wil het geheel af hebben voor ik tot publiceren over zal gaan, dus ik schat dat dit pas over een jaar of drie zal gebeuren.

Voorlopig ben ik nog bezig met Kinderen van Osiris, dus dat is geen enkel probleem. Ik wil ook niet alles in een keer op de markt brengen, er zijn al zoveel boeken die mensen moeten lezen.

 

Het volgende bericht zal zijn wanneer de nieuwe website live gaat, tot die tijd: Veel leesplezier!

 

Benjamin